EMOŢIILE ŞI BANII

EMOŢIILE ŞI BANII

  • Price: 225.00 lei

Banii reprezintă unul dintre cele mai stresante aspecte ale vieții noastre. Ne îngrijorează deseori și mereu ne dorim mai mult și mai mult.

Atunci când te uiți în contul tău bancar, de cele mai multe ori ești nemulțumit.
Ai impresia că banii nu sunt niciodată suficienți, iar presiunea de a câștiga mai mult este deseori alimentată de cei din jur.

De câte ori n-ai spus ”dacă aș avea mai mulți bani, atunci totul ar fi  bine…”?

Păi, dacă ar fi să faci o scurtă analiză în ultimul an sau pe ultimii 2-3 ani, sunt convins că ai avut ”mai mulți bani” și că veniturile tale au fost în creștere.

S-a schimbat ceva?

Mulți oameni își setează o anumită sumă care le-ar fi de ajuns, spun ei, însă atunci când ajung la ea observă, în mod paradoxal, că tot nu e de ajuns și că le-ar trebui….mai mult.

De ce se întâmplă acest lucru?

Fiindcă lipsa unei gestionări corecte a emoțiilor legate de bani ne determină să cheltuim cu atât mai mult cu cât avem la dispoziție mai mulți bani. 
Trăim într-o societate în care se promovează consumul, chiar într-un mod exagerat.
Nu rareori ți se întâmplă să te miri de ce ai cumpărat lucruri frumoase, dar inutile… 

Iar atunci când stresul legat de partea financiară îți afectează major viața personală, relația, căsnicia, liniștea interioară, întreaga situație se poate transforma într-o problemă reală. Ideal e să reușești să trăiești în armonie nu doar cu cei dragi și cu colegii de muncă, ci și cu… banii, o prezență constantă în viețile noastre.

În cursul EMOȚIILE ȘI BANII descoperi cum îţi afectează emoţiile capacitatea de a aduce mai multă prosperitate şi abundenţă în viaţa ta.
În prima parte înveţi cum poţi face o diagnoză a felului în care îţi foloseşti energia emoţională cât şi măsura în care claritatea ta mentală este afectată de trăirile emoţionale.
În partea a doua afli care sunt emoţiile distructive în legătură cu prosperitate, ca să te poţi feri de ele, iar în ultima etapă afli care sunt emoţiile pozitive care te ajută să conştientizezi care este starea în care vrei să trăieşti.

Ce înveţi:

  • 3 etape simple de parcurs spre prosperitate.
  • Cum lucrează împreună emoţia şi gândirea.
  • Cum poţi să faci o diagnoză în ce priveşte nivelul în care afectează gândirea și viaţa ta emoţională.
  • Care sunt emoţiile distructive care te ţin departe de prosperitate.
  • Care sunt emoţiile pozitive cu ajutorul cărora atragi prosperitatea.
  • Cum să scapi de  datorii.


La ce întrebări răspunde:

  • Care este rolul emoţiilor în atragerea prosperităţii?
  • Cum depăşeşti trăirile negative?
  • Care sunt instrumentele, mecanismele prin care  poţi lucra cu emoţiile negative şi pozitive?